MIROM ROESELARE werft aan: Administratief medewerk(st)er onthaal

Jouw functie
Als medewerker onthaal maak je deel uit van de dienst administratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de klachtenbehandeling.
Concreet ontvang je in eerste lijn, zowel persoonlijk / telefonisch / via mail, vragen en opmerkingen van onze klanten, het is jouw taak om hierop ofwel een antwoord te bieden ofwel deze (intern) door te verwijzen naar de juiste persoon. Daarnaast fungeer je als spilfiguur binnen de organisatie voor wat betreft klachtenbehandeling. Je ontvangt klachten, registreert klachten, speelt klachten intern en extern door, volgt het afhandelen van de klachten binnen de termijn op en bereidt de rapportering over klachtenbehandeling aan het bestuur voor. Daarnaast fungeer je als back-up voor de andere administratieve medewerkers en voer je als dusdanig andere administratieve taken uit.

Jouw profiel
Je beschikt minstens over een diploma secundair onderwijs. Net zoals alle medewerkers van MIROM Roeselare kan je goed samenwerken, ben je integer en beschik je over een goed analysevermogen. Bovendien verwachten we dat je nauwkeurig, klantgericht en een kei in (mondelinge) communicatie bent. Daarnaast verwachten we dat je stressbestendig bent. Om alles administratief goed bij te houden en te verwerken, verwachten we dat je minstens een goede gebruikerskennis van het office-pakket hebt.

Ons aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden volgens vaste barema's, aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding

Interesse?

Terug naar de vacatures

Schrijf je nu in >