MIROM ROESELARE werft aan: Afdelingshoofd operationele activiteiten

Jouw functie
Als afdelingshoofd rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur, samen met de diensthoofden stuur je de volledige afdeling aan. Je bent in deze functie de eindverantwoordelijke voor de inzameling en verwerking van alle afvalstromen. Meer specifiek ben je ook verantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten die het gevolg zijn hiervan.

Concreet volg je op strategisch en beleidsmatig niveau de verschillende diensten binnen de afdeling op, dit resulteert in de implementatie van wetgeving, optimalisaties en innovaties op vlak van recycleren en inzamelen. In het kader van de verdere uitbouw van nieuwe activiteiten van de intercommunale, maak je financieel en economische businessplannen op.

Jouw profiel
Je bent een master met een zekere technische feeling, die op strategisch niveau kan meedenken over het beleid van onze afvalintercommunale. Net zoals alle medewerkers van MIROM Roeselare kan je goed samenwerken, ben je integer en beschik je over een goed analysevermogen. Specifiek voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die een krak is in het plannen en organiseren, die op een mensgerichte manier een team aanstuurt en die zin heeft voor initiatief. We verwachten van jou dat je niet afgeschrikt wordt door de afval- en milieuwetgeving, overheidsopdrachten en rapporteren/presenteren.

Ons aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden volgens vaste barema's, aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding

Interesse?

Terug naar de vacatures

 

Schrijf je nu in >