MIROM ROESELARE werft aan: Procestechniekers (bachelor)

Jouw functie
Als procestechnieker vervul je (afhankelijk van de planning) drie grote deeltaken: kraanman, procesoperator en onderhoudstechnieker. In de functie van kraanman zorg je voor een optimale bevoorrading van de installatie. Als procesoperator sta je dan weer in voor de optimale werking en rendement van de verbrandingsinstallatie, de elektriciteitscentrale (ORC) en het warmtenet.  Je verricht de nodige controles teneinde problemen te detecteren. Ten slotte ben je als onderhoudstechnicus verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van de installatie.

Als bachelor procestechnieker ondersteun je bijkomend de technische staf bij het vervullen van diverse administratieve en/of technische verplichtingen. Zo sta je onder meer in voor het opmaken van risicoanalyses, het nauwgezet opvolgen en onderzoeken van procesparameters van een onderdeel van de installatie, het voorbereiden van productierapporten, enz.

Jouw profiel
Je behaalde een bachelordiploma elektriciteit, elektromechanica, mechanica of gelijkwaardig en beschikt over een ruime technische kennis en technisch inzicht. Naast de verwachtingen die we koesteren t.a.v. procestechniekers met een diploma secundair onderwijs, getuig je als bachelor van besluitvaardigheid en voldoende administratieve vaardigheden.

Ons aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden volgens vaste barema's, aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding

Interesse?

Stel jezelf kandidaat door jouw cv en motivatiebrief samen met een kopie van het vereiste diploma naar het personeelsadvieskantoor Vandelanotte HR Solutions, t.a.v. Sarah Vandenbroucke te sturen: Torhoutse Steenweg 250, 8200 Brugge of via Sarah [dot] Vandenbroucke [at] vdl [dot] be.
De aanwervingsvoorwaarden en bijkomende info kan je opvragen bij Vandelanotte HR via bovenstaande contactgegevens of telefonisch via 056 42 81 32. Of neem contact op met onze personeelsverantwoordelijke Jon Delaere: jon [dot] delaere [at] mirom [dot] be  of 051 26 03 16.

Terug naar de vacatures

Schrijf je nu in >