MIROM ROESELARE werft aan: Procestechniekers (hoger technisch secundair onderwijs)

Je functie
Als procestechnieker vervul je (afhankelijk van de planning) drie grote deeltaken: kraanman, procesoperator en onderhoudstechnieker. In de functie van kraanman zorg je voor een optimale bevoorrading van de installatie. Als procesoperator sta je dan weer in voor de optimale werking en rendement van de verbrandingsinstallatie, de elektriciteitscentrale (ORC) en het warmtenet. Je verricht de nodige controles teneinde problemen te detecteren. Ten slotte ben je als onderhoudstechnicus verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van de installatie.

Overkoepelend verzorg je als procestechnieker tevens een aantal administratieve taken zoals het bijhouden van het logboek.

Je profiel
Je beschikt over een diploma van het hoger technisch secundair onderwijs in de richting elektriciteit, elektromechanica, mechanica of gelijkwaardig en hebt een brede technische kennis.

Een goed praktisch inzicht, sterk planningsvermogen en uitgesproken kwaliteiten als teamplayer kenmerken jouw persoonlijkheid en competentieprofiel. Verder getuig je van stressbestendigheid en zin voor autonomie, ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je bereid om tewerkgesteld te worden in een volcontinu ploegenstelsel.

Ons aanbod

  • Een contract (bediende) van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding

Interesse?

Terug naar de vacatures

Schrijf je nu in >