MIROM ROESELARE werft aan: Procestechniekers (hoger secundair onderwijs)

Je functie:
Als procestechnieker vervul je (afhankelijk van de planning) drie grote deeltaken: kraanman, procesoperator en onderhoudstechnieker. In de functie van kraanman zorg je voor een optimale bevoorrading van de installatie. Als procesoperator sta je dan weer in voor de optimale werking en rendement van de verbrandingsinstallatie en verricht je de nodige controles teneinde problemen te detecteren. Ten slotte ben je als onderhoudstechnicus verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van de installatie.

Overkoepelend verzorg je als procestechnieker tevens een aantal administratieve taken zoals het bijhouden van het logboek.

Je profiel:
Je beschikt over een diploma van het hoger technisch secundair onderwijs in de richting elektriciteit, elektromechanica, mechanica of gelijkwaardig en hebt een brede technische kennis.

Een goed praktisch inzicht, sterk planningsvermogen en uitgesproken kwaliteiten als teamplayer kenmerken jouw persoonlijkheid en competentieprofiel. Verder getuig je van stressbestendigheid en zin voor autonomie, ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je bereid om tewerkgesteld te worden in een volcontinu ploegenstelsel.

Ons aanbod:

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Interessante arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke verlofregeling
  • Gedegen interne en externe opleiding

Interesse?

Stuur jouw cv en motivatiebrief samen met een kopie van het vereiste diploma naar ons personeelsadvieskantoor Vandelanotte HR Solutions, t.a.v. Sarah Vandenbroucke, Torhoutse Steenweg 250, 8200 Brugge of via Sarah [dot] Vandenbroucke [at] vdl [dot] be. De aanwervingsvoorwaarden en bijkomende info kan je ook verkrijgen via 056/42 81 32.

Terug naar de vacatures