In de week van 20 - 24 november zetten we de afvalophalers en parkwachters in de kijker. Dagelijks gaan ze de straten op of bemannen ze het recyclagepark zodat onze omgeving er op het einde van de dag opnieuw netjes bij ligt. Daarom verdienen ze ons respect! Toon jouw waardering tijdens de Week van de Afvalophaler en Parkwachter. Ook MIROM heeft het één en ander in petto. Volg alle acties op onze Facebookpagina.
 

 

Zeg het met een sticker en een postkaartje

Verras jouw favoriete parkwachter met een leuk postkaartje en kleef een ‘dankjewel’ sticker op je afvalzak, papier-karton of tuinafvalbak. Zo toon je dat je het werk van de ophalers apprecieert.
Bestel hieronder gratis een postkaartje voor de parkwachter of print het kaartje zelf af

De actie is een groot succes (waarvoor dank!) en onze voorraad stickers is helaas uitgeput. Het is dus enkel mogelijk om postkaartjes te bestellen. Misschien kan je nog een stickervel bemachtigen via jouw gemeente of op het recyclagepark. Abonnees van Het Laatste Nieuws ontvangen een stickervel bij hun krant op 18 november. Of laat je niet tegenhouden om je eigen sticker of boodschap te ontwerpen.

You must have Javascript enabled to use this form.