28
apr
2020

Of je nu minder afval in de afvalzak wil, minder ritten naar het recyclagepark wil doen of gewoon iets ander wil in je tuin: alle redenen zijn goed om te starten met kippen of met een compostbak. Of met beiden.

Tijdens deze gratis infosessie maak je kennis met de voordelen, de verschillen en de aandachtspunten. En je weet meteen hoe je ermee aan de slag gaat. Na deze infosessie is het ongetwijfeld duidelijk welk systeem er het best past bij jou.

05
mei
2020

We streven met z’n allen naar minder restafval, want da’s goed voor de natuur én de portemonnee. Het is echter niet altijd makkelijk om je afvalzak zomaar ‘op dieet te zetten’. Maar heb je een tuin en een beetje plaats? Dan zijn kippen misschien een deel van de oplossing.

12
mei
2020

Als je over een tuin beschikt en je wil minder restafvalzakken buiten zetten, dan is composteren altijd een goed idee. Wie composteert, kan tot 100 kg afval (of 10 volle restafvalzakken) per jaar besparen. Da's minder sleuren, minder zakken kopen en minder naar het recyclagepark rijden. Benieuwd hoe je kan composteren in jouw tuin? Of composteer je al, maar zit je nog met vragen? Dan is deze infosessie zeker iets voor jou.