17
dec
2020

Het worden geen feestdagen als anders, maar in de eigen bubbel zal er hier en daar misschien toch wel een flesje bubbels gekraakt worden. Blijf nadien niet zitten met de lege flessen en breng ze naar een glasbol in de buurt. Ook lege bokalen en andere glazen flessen mogen daar in. Is er een glas gesneuveld? Dit houd je best bij tot je eens naar het recyclagepark gaat, want drinkglazen horen niet thuis in de glasbol. Ook de kurken kan je kwijt op het recyclagepark. Die horen tot de groene groep.

Is er in je buurt stevig gefeest en is de glasbol helemaal vol? Zet de fles(sen) er dan zeker niet naast, want dit is sluikstorten en dit kan beboet worden.  In onze app en op de website kan je andere glasbollen in de buurt vinden. Naar jaarlijkse gewoonte plaatsen we op enkele locaties ook een extra glasbol tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode. Een overvolle glasbol kan je ook melden.

Zijn er toch geen opties om een andere glasbol te vinden? Neem je flessen dan weer mee en probeer het later eens opnieuw. Onze diensten leveren in deze periode extra inspanningen om de bollen tijdig te ledigen.