14
nov
2017

Dagelijks zijn een 100-tal parkwachters en afvalophalers in de weer om afval in te zamelen op de recyclageparken en aan huis. Door hun inzet, kan elke inwoner zijn afval op een correcte manier kwijt.
Daarom verdienen ze ons respect. Dat kan je onder meer tonen door een vriendelijk woord, gebaar of geduld in het verkeer. Maar het mag ook iets meer zijn. Daarom roept MIROM, in samenwerking met VVSG, de week van 20 november uit tot 'De week van de Afvalophaler en Parkwachter'.

Dikke merci voor belangrijk werk
Tijdens die week willen we met z’n allen de parkwachters en afvalophalers een dikke merci geven. Hiervoor zijn er postkaarten verkrijgbaar die je met een persoonlijke boodschap kan achterlaten in de brievenbus op het recyclagepark. Ook zijn er speciale ‘dankjewel’ stickers om op de afvalzak te kleven.Kaarten en stickers zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis, op het recyclagepark of via www.mirom.be/bedankt.  De abonnees van Het Laatste Nieuws ontvangen een stickervel bij hun krant. Het is ook mogelijk om een digitaal complimentje te posten via www.mirom.be/bedankt of op de Facebookpagina van MIROM met de hashtag #HouHetNet. MIROM zorgt ervoor dat alle boodschappen goed terechtkomen.