26
jun
2019

Fietsfanaat of wandelliefhebber? Dan hebben we zeer goed nieuws, want dit jaar slaan de organisatoren van de fietsvierdaagse West-Vlaanderens Mooiste en MIROM de handen in elkaar voor een 'warme' tocht, ook als het toevallig wat kouder zou zijn. Op zondag 25 augustus worden de kinderfietstocht (15 km), de familiale fietstocht (25) km en enkele wandeltrajecten door Roeselare herdoopt tot 'Ronde van het Warmtenet. 

Een aangename en bewegwijzerde route leidt je langs een groot deel van de aansluitpunten op ons warmtenet. Je rijdt langs en over de buizen van ons warmtenet, van het startpunt op Schiervelde, via verschillende woonprojecten, scholen en andere organisaties, langs AZ Delta en De Spil. Op enkele infopunten onderweg kan je meer ontdekken over ons warmtenet en hoe elke Roeselarenaar daar van profiteert en je kan je ook wagen aan een speurtocht. De kinderen kunnen langs de kinderfietstocht hun hartje ophalen met spelletjes en animatie en bij het eindpunt in de hallen nog eens stevig uithalen met onze 'afvalknaller'.

Mis deze fijne fietshappening niet en noteer zondag 25 augustus nu alvast in je agenda! 

Nu al benieuwd naar mensen en organisaties die al genieten van onze schone energie? Lees de getuigenissen van onze warme ambassadeurs.

>> https://westvlaanderensmooiste.be/