02
mei
2019

Dinsdagavond werd in De Negensprong in Koekelare een eerste infosessie rond composteren georganiseerd. De deelnemers kregen er in een tweetal uurtjes een spoedcursus en werden er door compostmeester Guido Dewel ingewijd in de wereld van composteren. Ze leerden er de do's en don'ts en konden ook uitgebreid vragen stellen. Een geslaagde avond, waar zowel de deelnemers die al vertrouwd waren met composteren als de 'debutanten' heel wat nuttige info meekregen. 

Spijt dat je er niet bij was of zin om ook een - gratis - infosessie bij te wonen? Dat kan nog! Op dinsdag 4 juni is er een gelijkaardige spoedcursus rond composteren in de bib in de Ravenhofstraat in Torhout. Er zijn ook iets meer uitgebreide sessies met telkens een deel theorie en een deel praktijk. Daarvoor kan je terecht op dinsdag 14 en donderdag 16 mei in De Droomhut in Wevelgem, of op donderdag 16 en dinsdag 21 mei in Roeselare (theorie in gebouwen MIROM Roeselare, praktijk in Licht & Ruimte).

Daarnaast zijn er ook twee infosessies rond het houden van kippen. Die vinden plaats op donderdag 6 juni (MIROM Roeselare) en op dinsdag 18 juni (Mariënstede in Dadizele).

Deelname aan deze infosessies is gratis, inschrijven kan via www.mirom.be/activiteiten.