23
mrt
2020

Hoewel er geen enkele reden toe is, wordt er dezer dagen in heel wat supermarkten gehamsterd. Voedingsmiddelen, toiletpapier... noem maar op. Niet nodig, want de winkels en distributeurs benadrukken dat er geen schaarste is en dat we in ons land over voldoende voorraad beschikken. Er is hoogstens het probleem dat het personeel de rekken niet tijdig aangevuld krijgt.

Ook wat de restafvalzakken betreft, kunnen we iedereen geruststellen. Er zijn voldoende voorraden van restafvalzakken aanwezig en de winkelpunten die een bestelling plaatsen, worden nog vlot bediend. Onze chauffeurs zorgen dat alle verkooppunten die extra dozen bestellen hun levering snel ontvangen. 

Maandagochtend is trouwens nog een fikse voorraad geleverd hier bij MIROM Roeselare (zie foto boven), dus we kunnen er nog wel even tegen.

Voor de nieuwe restafvalzakken van MIROM Roeselare (witte zakken, blauwe opdruk) is overigens géén afvalsticker nodig. Dat is enkel het geval voor de oude restafvalzakken, maar die kan je met sticker nog gebruiken tot eind 2021. Dus gebruik als je nog geen stickers kon kopen nu vooral de nieuwe restafvalzakken.

Intussen blijft de afvalophaling aan huis zelf ook nog altijd verzekerd, dankzij de ophalers die nog elke dag uitruken. Houd je aan de afspraken en toon je respect voor de ophalers.