31
mrt
2021

De paasvakantie is dit jaar een ‘paaspauze’ en duurt zo voor sommige mensen plots nog een weekje langer dan anders. Het is sowieso een drukke periode op het recyclagepark, daarom herinneren we jullie graag nog eens aan de geldende maatregelen op de parken.

Er is slechts een beperkt aantal mensen tegelijk toegelaten op het park. Als het druk is, kan het zijn dat er een wachtrij staat. Je kan op onze website altijd eerst op de webcam checken hoé druk het is. Inwoners van Torhout maken op weekdagen op voorhand een afspraak, in andere gemeenten is een afspraak maken niet nodig.

Staat er toch een lange rij als je aankomt? Keer dan best op een ander moment terug, zodat ook de verkeerssituatie veilig blijft voor alle weggebruikers. De parkwachters schatten ook ruim voor het sluitingsuur in hoeveel bezoekers er nog binnen het tijdslot op het park kunnen. Zo kan het zijn dat je een volgende keer moet terugkeren.

Op het park zelf respecteer je uiteraard de afstandsregels en draag je altijd je mondmasker. Ook boven de neus natuurlijk.

Bereid je bezoek goed voor en zorg dat alles klaar zit in je wagen volgens de rode, oranje en groene groep. Een overzicht vind je ook op onze website. Kom bij voorkeur alleen, maar als je zware zaken moet tillen kan je één iemand extra meenemen. Twijfel je waar iets thuishoort? Dan kan je natuurlijk nog altijd de parkwachter aanspreken.