14
nov
2019

Vorige week ondertekenden de vertegenwoordigers van twaalf gemeenten een nieuwe overeenkomst, maar intussen is MIROM Roeselare al volop bezig om die toekomst voor te bereiden. Want MIROM Roeselare groeit. De voorbije maanden werden in die zin al verschillende mensen aangeworven, een aanzienlijk deel daarvan is intussen al aan de slag in onze nieuwe afdeling logistiek. De afdeling telt intussen onder meer vier chauffeurs. (zie foto)

We investeren evenwel niet enkel in mensen, maar ook in middelen. Zodoende kwam er recent een gloednieuwe vrachtwagen bij en wordt er nieuwe software geïnstalleerd voor onze vloot. De nieuwe vrachtwagen zelf is uitgerust is met een containeroptreksysteem en zal onder meer ingezet worden voor de afvoer van containers van de recyclageparken van onze twaalf gemeenten, de afvoer van assen en schroot van de verbrandingsinstallatie en het uitleveren van evenementencontainers en asbestcontainers. MIROM Roeselare beschikte al over een containerwagen uit 2017 en een aantal kleinere dienstvoertuigen. In de toekomst zal de vloot bovendien nog worden uitgebreid conform de taken en noden van de organisatie.

Deze investeringen moeten ervoor zorgen dat de logistieke medewerkers veilig en efficiënt de baan op kunnen en zo kunnen instaan voor een optimale dienstverlening naar de gemeenten, recyclageparken en naar de burger.

WIl je zelf een vrachtwagen winnen, voor jezelf of voor je (klein)kinderen? Dat kan. Onze Volvo geven we niet weg, maar wel enkele exemplaren van de Playmobil-vuilniswagen, in het kader van de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter. Ontdek hoe je kan winnen op www.mirom.be/gelukzak.