05
apr
2019

De voorbije weken werd er tijdens de Grote Lenteschoonmaak heel wat zwerfvuil opgeruimd. Individuele vrijwilligers, maar ook scholen, verenigingen en bedrijven trokken massaal de straat op om in hun buurt de boel op te ruimen. Omdat we bij MIROM het goede voorbeeld willen geven, werd besloten om ook zelf ons steentje bij te dragen. Donderdagvoormiddag trok een delegatie van verschillende afdelingen onder een stralend zonnetje op pad om zwerfvuil op te ruimen in de nabije omgeving. We volgden het stukje Oostnieuwkerksesteenweg tot aan het kruispunt met de Rijksweg en liepen ook een stukje langs de R32. De rest pakte de andere richting van de Oostnieuwkerksesteenweg aan, zo ook het eerste deel van de Ovenstraat.

Het was een korte wandeling, maar toch goed voor flink wat afval: blikjes en flesjes, veel papiertjes en plastic, peuken, een verloren handschoen en een reclamebord voor een festival van de zomer van 2018.

Bij MIROM zijn we van plan deze actie af en toe eens te herhalen en we hopen natuurlijk dat ook andere bedrijven - letterlijk - de handschoen willen opnemen. Wil je met jouw bedrijf ook het goeie voorbeeld geven en er mee voor zorgen dat de omgeving voor klanten, personeel en leveranciers er netjes bij ligt? Ontdek dan wat je kan doen en hoe je daarvoor ondersteuning kan krijgen op de website van Mooimakers!