06
dec
2021

Houd de komende dagen niet enkel de schoorsteen in de gaten, maar… ook je brievenbus. Vanaf maandag 6 december wordt – gespreid over twee weken - in alle brievenbussen van onze 12 gemeenten de nieuwe gratis ophaalkalender 2022 afgeleverd. Daarin vind je een handig overzicht van alle ophaaldagen van restafval, PMD en papier & karton voor jouw straat. De kalender bevat ook een sorteergids en een overzicht van de openingsuren en sluitingsdagen van je recyclagepark.

De kalenders van Hooglede, Koekelare, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Moorslede en Staden worden bedeeld tussen 6 en 10 december.

De kalenders van Houthulst, Kortemark, Roeselare, Torhout, Wingene en Zonnebeke worden bedeeld tussen 13 en 17 december.

Wijziging in Roeselare

Opgelet: voor een deel van de inwoners van Roeselare wijzigt de ophaaldag vanaf 1 januari. Wie in de wijk tussen de Ardooisesteenweg en het kanaal woont, schuift de ophaaldag op naar dinsdag. Check zeker je kalender en gebruik ook de gratis Recycle!-app. Zo blijft je ook in de toekomst op de hoogte van eventuele wijzigingen of uitzonderingen.

Alle ophalingen kan je ook heel handig volgen met de gratis Recycle!-app, of via de online kalender op onze website. Daar kan je nu al de hele kalender voor 2022 raadplegen.