26
okt
2020

Een vroeg eindejaarscadeau, want de nieuwe - gratis - Recycle! app is er. Met die app, beschikbaar voor iOs en Android, blijf je op de hoogte van alle ophalingen van restafval, PMD en papier & karton. Daarnaast vind je ook vlot alle inzamelpunten in je buurt. Adres en openingsuren van het recyclagepark bijvoorbeeld, maar ook glasbollen of plaatsen in je buurt waar je terecht kan met je lege batterijen (Bebat) of defecte  toestellen (Recupel). De app beschikt bovendien ook over een handige sorteergids, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen of een bepaalde verpakking nu in de blauwe, dan wel in de witte zak thuishoort.

De voorbije weken en maanden werd de bestaande Recycle!-app grondig aangepast en recent werd de nieuwe versie gelanceerd. Vertrouwde gebruikers zullen merken dat de look er beter en moderner uitziet, maar de grote wijzigingen zitten 'onder de motorkap'.

Daarom moeten gebruikers die de app al staan hadden wel even opnieuw aanmelden en postcode, straatnaam en huisnummer (opnieuw) ingeven.

Lukt dit niet? Geeft de app voor jouw adres geen ophalingen of ervaar je andere problemen? Laat het ons zeker weten en dan bekijken we hoe we dat voor jou kunnen oplossen. Dat kan via de helpmodule in de app zelf, maar je kan ons ook mailen via info [at] mirom.be (subject: Recycle%20app) of bellen naar 051 26 03 50.