23
jan
2019

UPDATE VRIJDAG: Alle ophalers rijden intussen uit, maar op bepaalde plaatsen zorgt de sneeuw nog voor hinder en/of vertragingen. Er worden geen extra ophalingen voorzien. Als je afval is blijven staan, neem dit dan weer binnen en bied het opnieuw aan voor de volgende ophaling. Met papier & karton kan je gerust naar je recyclagepark.

Belangrijk nieuws voor de inwoners van de MIROM-gemeenten. Door de extra sneeuw van de voorbije week, is de ophaling verstoord. Onze afvalophalers op heel wat plaatsen wel uitgereden en doen wat ze kunnen. De kernen van de gemeenten zouden mits vrije wegen moeten lukken, al kunnen er daar vertragingen zijn. Landelijke wegen zijn vaak moeilijker haalbaar omdat je er soms het verschil tussen weg en berm (of gracht) niet meer ziet.

Als de ophalers niet tot in je straat raken, dan vragen we begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden. Haal in dat geval je afvalzakken weer binnen en bied ze opnieuw aan tijdens de volgende ophaling.

Belangrijk voor onze klanten van de tuinafvalbakken: die ophaling voor woensdag 23 januari werd geschrapt. Er is een extra ophaling voorzien voor woensdag 30 januari.