07
mei
2020

Het afgelopen jaar is MIROM Roeselare aanzienlijk gegroeid. Begin 2020 nam MIROM Roeselare de transportopdrachten op  de recyclageparken terug over van MIROM Menen en daarvoor werden in 2019 uiteraard al de nodige voorbereidingen getroffen. Er werden 11 nieuwe medewerkers aangetrokken, goed voor een uitbreiding van 25% van het totale personeelsbestand.

Naast deze investeringen in mensen werd er uiteraard ook geïnvesteerd in arbeidsmiddelen, zoals vrachtwagens. In het laatste half jaar nam MIROM Roeselare 3 nieuwe vrachtwagens (MTM 32T) in gebruik, als aanvulling op de twee jaar oude Volvo FMX. Twee vrachtwagens met containeroptreksysteem en sinds deze week beschikt MIROM Roeselare ook over een vrachtwagen met containeroptreksysteem én kraanopbouw.

Deze vrachtwagen (zie foto, met chauffeur Steven) kan zowel gebruikt worden voor de containerwissels op de recyclageparken, alsook voor specifieke kraanwerken zoals de bronophaling van asbest, ophaling van tuinafval en grof vuil aan huis en  ondergrondse inzameling.