14
aug
2020

In deze tijden van rondwarende virussen en economische onzekerheid kunnen we wel een beetje goed nieuws gebruiken. En MIROM Roeselare hééft goed nieuws, want wij zoeken nieuwe collega's om verschillende afdelingen van onze organisatie te versterken.

MIROM Roeselare groeit en is daarom onder meer op zoek naar een diensthoofd Administratie (boekhouding) die de leiding over deze dienst kan nemen en een diensthoofd Logistiek (met wat technische bagage) om die afdeling verder uit te bouwen. Dit gaat om voltijdse functies.

Daarnaast zoeken we ook een medewerker Communicatie (Afvalpreventie, sensibilisering,...) en een medewerker Openbare Netheid (Aanpak zwerfvuil en sluikstort). Dit zijn deeltijdse functies, die naargelang de kandidaten die zich aandienen op zich ook gecombineerd kunnen worden tot één voltijdse betrekking.

Tenslotte willen we ook onze technische ploeg stevig versterken en zijn we ook op zoek naar Procestechniekers (Bachelor & TSO) en een Onderhoudstechnieker.

Bij MIROM Roeselare zijn we dagelijks bezig met het inzamelen van afval, het terugwinnen van grondstoffen, het produceren van duurzame energie en dit steeds met de nodige aandacht voor het milieu. Zo werken we met  ons team aan een schonere toekomst voor ons allemaal. Dat kunnen we alleen door duurzaam en succesvol te ondernemen met gemotiveerde en geëngageerde medewerkers. Een job bij MIROM Roeselare staat gelijk aan een 'schone' job. Er is werkzekerheid, een correcte verloning en een goeie balans tussen werk en privé. Je krijgt er groeikansen en we voeren - uiteraard - een duurzaam en ethisch verantwoord beleid.

Misschien iets voor jou? Of voor iemand die je kent?