02
aug
2022

Nog tot eind augustus kan je in Groenhove in Torhout meedoen aan de zomerzoektocht van MIROM Roeselare. Zeven personages staan er verspreid langs het traject van het bosleerpad (3,6 km) en elk hebben ze een vraag waarvan het goeie antwoord een letter voor een 7-letterwoord oplevert. Met dat antwoord maak je kans op een mooie prijs. Dat was zo in juli, toen de zoektocht nog in provinciedomein het Sterrebos in Rumbeke stond. Vicky D. uit Roeselare was een van de deelnemers die het correcte 7-letterwoord kon vinden. Gezien zij de schiftingsvraag het beste kon inschatten, wint ze een reischeque t.w.v. 200 euro. Vier andere winnaars ontvangen een bon voor een mand met streekproducten t.w.v. 25 euro.

"Het was eigenlijk toeval dat ik meedeed", vertelt winnares VIcky. "Ik had m’n neefje en nichtje op bezoek en ik besloot ze mee te nemen naar het Sterrebos. Aan de ingang zagen we het spandoek van de zoektocht hangen. Het was echt nog wel leuk eigenlijk en het was ook erg mooi weer."

Of Vicky ook iets bijgeleerd heeft? "Ja, dat van die pizzadoos wist ik nog niet", geeft Vicky toe. "Sommige vragen waren makkelijk, maar er zaten ook best moeilijke bij. Ik heb toch ook af en toe iets moeten opzoeken."

De reischeque is natuurlijk zeer welkom. "Ik ga heel graag op reis, dus met deze prijs ga ik misschien binnenkort nog een weekendje inplannen."

Heb je zelf ook zin in een prijs? En in een fijne zoektocht? Dan kan je nog t.e.m. dinsdag 30 augustus naar Groenhoeve in Torhout!