Recyclagepark Nijverheidslaan Gullegem tijdelijk dicht vanaf 17 juni

08
mei
2019

Omwille van de werken in de Industriezone in Gullegem zal het recyclagepark in de Nijverheidslaan er tijdelijk gesloten zijn, van maandag 17 juni tot vrijdag 12 juli.  Het park gaat opnieuw open op zaterdag 13 juli.

Tijdens deze periode zijn er aangepaste openingsuren op het park in Gullegem Rijksweg en Menen. Opgelet: deze aangepaste openingsuren gelden enkel van 17 juni t.e.m. 12 juli.

Opbrengst rostjesactie Music for Life bekend

28
dec
2018

Maandagavond klokte Music for Life af met een recordopbrengst van meer dan 17 miljoen euro.  Heel Vlaanderen tastte (vaak meer dan één keer) in de buidel voor een van de duizenden acties voor in totaal bijna 2.000 goede doelen. Als intercommunale met een verbrandingsoven én een warmtenet konden we 'de Warmste Week' niet negeren en dus zetten ook wij een bescheiden inzamelactie op. 

Recycleer de rostjes en steun Music for Life

07
dec
2018

Voor de eerste keer schaart ook MIROM Roeselare zich achter De Warmste Week, het initiatief waarbij heel Vlaanderen massaal goeie doelen steunt.  Met de verbrandingsoven en ons warmtenet dat grote delen van Roeselare van schone energie voorziet, maken we het sowieso al gezellig warm. Maar nu gaan we dus nog een stapje verder.