Stefaan Van Coillie voorzitter MIROM Roeselare

03
jun
2022

Tijdens de algemene vergadering van afvalintercommunale MIROM Roeselare werd donderdagavond 2 juni een opvolger aangeduid voor Henk Kindt. Henk Kindt, die - conform de bestuursafspraken - eerder ook al stopte als schepen in Roeselare, geeft de fakkel door aan de  nieuwe voorzitter Stefaan Van Coillie uit Oekene. Hij werd in januari schepen in Roeselare en is onder meer bevoegd voor afval en netheid.

Meiboom geplaatst op nieuwbouw

08
mrt
2022

Dinsdagmiddag is de 'meiboom' geplaatst op het dak van de nieuwbouw van MIROM Roeselare. Dat is een traditie in de bouw, op het moment dat het hoogste punt van een project is bereikt. De architecten, aannemers en vertegenwoordigers van MIROM Roeselare maakten van de gelegenheid gebrik om het glas te heffen en de werf eens te bekijken. En om deze koude maar stralende dag uiteraard ook te genieten van het uitzicht. 

10 zaken die we onthouden uit ons examen

04
jan
2021

Tijdens de eindejaarsperiode konden alle inwoners van de gemeenten van MIROM Roeselare hun kennis testen in een examen. 20 vragen over sorteren en onze dienstverlening. Héél veel mensen hebben het examen afgelegd en het moet gezegd: de leerkrachten zijn blij met het resultaat. Jullie behaalden gemiddeld 17,38 op 20 en dat is een héle mooie score. We gaan de lat volgend jaar een beetje hoger mogen leggen.

Wat met de inboedel na een overlijden?

30
okt
2020

Het is een gebeurtenis die iedereen zo lang mogelijk hoopt uit te stellen, maar vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: afscheid nemen van een dierbare. Het overlijden van (groot)ouders, tantes of nonkels staat doorgaans gelijk aan een emotioneel moeilijke periode, maar tegelijk komt er ook nog eens heel wat praktisch gedoe bij. Administratie die moet afgehandeld worden, de uitvaart en dikwijls is er ook een woning die moet leeggehaald worden.

Pagina's