Zet je thuis wekelijks ook een grote afvalzak buiten, of zelfs meer? Wil je graag minder restafval om zo centen te besparen en/of minder te moeten sleuren met afvalzakken?

Ook interesse? Stel je kandidaat en dan gaan we misschien samen met jou aan de slag om met praktische en haalbare tips op maat je restavalzak te halveren. Je zal je leven niet grondig moeten veranderen of op alles beginnen letten, er is veel mogelijk met minimale inspanningen. We zijn dan ook benieuwd hoe je omgaat met afval en tot welke inspanningen je bereid bent (en tot welke echt niet).  Ons doel is om dan nadien jullie ervaringen te delen en daarmee aan de slag te gaan. Misschien kunnen we op die manier meer mensen overtuigen en hen de voordelen laten ontdekken, en verminderen we zo samen de afvalberg in onze regio.

Hoe verloopt dit?

  1. Stel je kandidaat en vul de vragenlijst hieronder in, vóór 31 mei.
  2. MIROM Roeselare laat je voor 15 juni weten of je erbij bent.
  3. Daarna nemen we contact met je op (telefoon, chat, bezoek...) zodat we een beter beeld krijgen op jouw persoonlijke situatie.
    Op basis daarvan stellen we dan enkele tips en eenvoudige ingrepen op maat voor. Je krijgt van ons ook wat hulpmiddelen.
  4. Om te weten hoe het loopt en waar we kunnen bijsturen, vragen we om een logboekje bij te houden. Tussendoor kan je ook leren van de andere deelnemers of geven je bijkomend advies.
  5. Na een 6-tal maanden bekijken we dan samen met jou wat het effect is van die nieuwe initiatieven. Misschien zet ook jij dan al wekeleijks een afvalzak minder buiten.

Meld je hier aan:

You must have Javascript enabled to use this form.