Vanaf 1 augustus tot 31 augustus zijn er in de Rondekomstraat werkzaamheden tussen de Vlasstraat en WZC Ter Berken. De exacte duur is afhankelijk van factoren waarop we geen vat hebben. Zoals onder meer het weer en de situatie ondergronds.

Bereikbaarheid:

  • Te voet: dit wordt zo maximaal mogelijk gegarandeerd.
  • Met de auto:
    - niet mogelijk in de Rondekomstraat tussen de Vlasstraat en de Zijstraat
    - wel altijd mogelijk voor hulpdiensten
    voor leveringen, verhuizing of werken tijdig MIROM Roeselare contacteren om haalbaarheid na te gaan
  • Parkeren op straat in de werfzone is NIET mogelijk. Garages in de straat zijn voor gemotoriseerde voertuigen niet toegankelijk.

Parking FOD Financiën en parking Fruitcentrale
De parking van de FOD Financiën is alleen bereikbaar voor noodzakelijke leveringen. De Fruitcentrale blijft zowel te voet als met de auto toegankelijk vanuit de Gasthuisstraat. In het deel van de Gasthuisstraat tot aan de parking van de Fruitcentrale is tijdelijk tweerichtingsverkeer van toepassing.

Moermanparking
Met stad Roeselare en nv Parkeren is een regeling getroffen voor het gebruik van een tijdelijke parkeerkaart. Bewoners uit de Rondekomstraat, eigenaars/huurders van een garage in de Rondekomstraat en personeel van FOD Financiën en het vredegerecht kunnen tijdelijk gratis parkeren op de Moermanparking (Cichoreistraat). Per wooneenheid (bewoners) worden er maximaal twee parkeerkaarten afgeleverd. Doe hiervoor tijdig je aanvraag in de parkingshop van de Wallenparking, Wallenstraat 49. Neem zeker je identiteitskaart, inschrijvingsbewijs auto en bewijs eigenaarschap of huurovereenkomst garage mee.
Voor meer info: parkeren.be/roeselare/parkeerbeleid (051 20 61 85).

Afval
Tijdens de werken plaats je de afvalzakken op de eindpunten van de werfzone en aan kruispunten Ronde Komstraat met de Vlasstraat en Ronde Komstraat met de Zijstraat. MIROM Roeselare haalt het afval van de betrokken bewoners op de voorziene dagen en uren op.

Meer info
Volg de aanbevolen omleiding en het verloop van de werken op warmtenetroeselare.be. Schrijf je in op www. mirom.be/warmtenet-je-buurt om persoonlijke info per mail te ontvangen. Heb tijdens de werken vragen, contacteer MIROM of bij dringendheid informeer je ter plaatse bij de aannemer.

Omleidingsplan