In de week van 19 - 23 november 2018 zetten we de afvalophalers en parkwachters in de kijker. Ze plukken de afvalzakken van voor je deur, halen stapels papier & karton op en bemannen het recyclagepark zodat iedereen daar zijn/haar weg vindt. Mannen en vrouwen die ons respect verdienen. Tijdens de week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter, maar ook daarna, kan ook jij je appreciatie laten blijken met een complimentje en een sticker of boodschap op je afvalzak.

P(l)akkende complimentjes

Wil je de ophalers in je straat bedanken met een vrolijke boodschap op je afvalzak? Schrijf gerust een boodschap op de zak zelf, of makkelijker nog: plak er een van onze stickers op! De stickervellen kan je afhalen in je gemeentehuis,  op het recyclagepark of online aanvragen. Geen sticker gevonden of een complimentje voor jouw parkwachter, schrijf hieronder een boodschap.

#HouHetNet

Tip: maak even een foto van jouw initiatief om je afvalophaler en/of parkwachter in de bloemetjes te zetten en post je foto op Facebook (mag ook op onze pagina) of deel 'em op Instagram of Twitter met hashtag #HouHetNet! 

<< lees verder onder de filmpjes >> 

 

You must have Javascript enabled to use this form.