Hij komt, hij komt, de lieve goede ophaler. En niet een keer per jaar, maar élke week. De ophalers schudden geen zak leeg, maar pakken jouw afval, dat correct is aangeboden , mee. Dat verdient respect en misschien ook wel een mooie tekening.  Haal in het gemeentehuis, de bib een tekening op (of maak er zelf eentje) en hang ‘em voor je venster. Dat kan nu al, maar zeker tijdens de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter, van maandag 18 t.em. 24 november 2019.
Je kan ook een mooie strik aan of rond je afvalzak bevestigen of een online complimentje versturen.

Win je eigen vuilniswagen

Als je een foto neemt van jouw tekening (aan het venster) en die deelt op Facebook of Instagram met hashtag #MIROM en #HouHetNet of je laadt de foto op via het formulier onderaan deze pagina, dan maak je bovendien kans op dit fantastisch sinterklaascadeau. Dat kan tot 26 november.

Leerkracht of directeur? Jouw school kan ook meedoen. Bedank de ophalers tijdens de week van de afvalophaler op een originele manier (een gigantische tekening, een erehaag, krijttekening, slingers …) en bezorg ons een foto via deze pagina. Nadien pikken we er 10 scholen uit die een bezoekje krijgen van een vuilniswagen.

 

You must have Javascript enabled to use this form.