Afval naar de verbrandingsoven in Roeselare

Met brandbaar afval (restafval) kan je terecht in de verbrandingsoven van MIROM Roeselare (Oostnieuwkerksesteenweg 121, 8800 Roeselare). Raadpleeg hier het aanvoerreglement.

Wie?

Aanvoer is mogelijk door zelfstandigen & kmo's. Ook particulieren die eenmalig een grote hoeveelheid afval hebben, kunnen er tegen betaling terecht.

Restafval, PMD en papier-karton ook aan huis opgehaald

Bedrijven kunnen beperkte hoeveelheden restafval, PMD en papier-karton laten ophalen via de gemeentelijke inzamelronde. Maak voor de ophaling van restafval en PMD gebruik van de officiële MIROM-zakken. Hiervoor is geen contract nodig. 

Meer info over de selectieve inzameling van bedrijfsafval vind je op www.ovam.be/sorteermeer.

Interessante links

  • Wil je een BEBAT inzameldoos voor batterijen in jouw winkel, onderneming, school of gemeente? Vul hier het aanvraagformulier in en ontvang gratis inzamelmateriaal.
  • Benieuwd naar de recycleerbaarheid van jouw verpakkingen en hoe je deze verpakkingen milieuvriendelijker kan maken? Meer info op www.preventpack.be.  
  • Download gratis commmunicatiemateriaal om je werknemers te informeren over de sorteerregels op www.sorterenophetwerk.be.

Opgelet: Doe je hieronder een aanvraag om regelmatig afval aan te brengen? Print dan de overeenkomst af (je vindt de ingevulde pdf bij de bevestigingmail) en bezorg MIROM een ondertekend exemplaar. Meer info vind je in de bevestigingsmail. Nog vragen? Bel 051/26 03 50.

Afvalproducent
Transporteur
Facturatie
Indien je dit wenst kan je hier een referentie voor intern gebruik invullen.
Gebruikt voertuig
Aanvoer
Maak je keuze tussen eenmalige of regelmatige aanvoer.
Contant of met bancontact te betalen bij aanvoer.
Wil je vandaag nog langskomen? Stuur je formulier door maar verwittig MIROM ook telefonisch: 051 26 03 50
Betaling via maandelijkse facturatie. Bij een aanvraag voor regelmatige aanvoer, is het nodig dat MIROM een ondertekende versie van jouw aanvraag ontvangt. Print in dat geval het aanvraagformulier af (je vindt de pdf in de bevestigingsmail die je straks ontvangt) en bezorg ons per mail of per post een getekend exemplaar.
ton
ton