In de meeste gemeenten kan je een compostvat, compostbak of keukenemmertje aankopen op het recyclagepark of via de gemeente. Hieronder vind je een overzicht.  Je kan dit materiaal ook bestellen via de website en daarna afhalen bij MIROM Roeselare.

Hooglede

Aan te kopen bij MIROM Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 121, 8800 Roeselare. Vooraf te bestellen via de website. Betaling bij afhaling (contant of met bancontact).

 

Op het park van Gits kan je ook een compostvat aankopen (geen compostbakken) en gratis hakseling verkrijgen (mits voorradig). 

Houthulst

Aan te kopen op het recyclagepark. Betaling met met bancontact.

Geen hakseling.

Koekelare

Aan te kopen op het recyclagepark.

Geen hakseling.

Kortemark

Aan te kopen op het recyclagepark. Betaling met bancontact. Geen hakseling.

Langemark-Poelkapelle 30 euro (vat), 65 euro (bak) en/of 45 euro (aanbouwmodule) overschrijven op de rekening van het gemeentebestuur: 091-0002322-23. Na ontvangst van de betaling wordt in de daaropvolgende week het bestelde materiaal aan huis geleverd door de technische dienst.

Een keukenemmer kan bij de infobalie aangekocht worden. 

Geen hakseling.

Lichtervelde

Aan te kopen op het recyclagepark en bij de milieudienst. Op aanvraag kan het materiaal thuis geleverd worden.

Geen hakseling.

Menen Vat, bak en emmer te koop op de recyclageparken van Menen, Lauwe, Gullegem, Wervik en Geluwe. Wormenbakken ook te koop op de recyclageparken na bestelling. Meer inlichtingen via MIROM Menen: 056/52 81 30.
Moorslede

30 euro (vat), 65 euro (bak) en/of 45 euro (aanbouwmodule) overschrijven op volgende rekening  BE49 0910125851 71. Na ontvangst van de betaling wordt in de daaropvolgende week het bestelde materiaal aan huis geleverd door de technische dienst.

Geen hakseling.

Roeselare

Aan te kopen bij MIROM Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 121, 8800 Roeselare. Vooraf te bestellen via de website. Betaling bij afhaling (contant of met bancontact).

OF:

Aan te kopen op het recyclagepark van Roeselare of Rumbeke tijdens de openingsuren. Betaling gebeurt aan de betaalautomaat. 
Geen hakseling verkrijgbaar.

Staden

Aan te kopen op het recyclagepark.

OF:

Contacteer de milieudienst (ann.vanacker [at] staden.be) of bestel online via deze link. De eerstvolgende donderdag na betaling gratis levering aan huis (inclusief zak hakseling). Op aanvraag kan het materiaal in de tuin geplaatst worden als men niet thuis is.

Gratis hakseling op het recyclagepark te verkrijgen.

Torhout Aan te kopen op het recyclagepark (Atelierstraat 21). Betaling met bancontact. Voor meer info over composteren, contacteer de milieudienst: 050/22 11 39.
Wervik Vat, bak en emmer te koop op de recyclageparken van Menen, Lauwe, Gullegem, Wervik en Geluwe. Wormenbakken zijn ook te koop op de recyclageparken na bestelling. Meer inlichtingen via MIROM Menen: 056/52 81 30.
Wevelgem Vat, bak en emmer te koop op de recyclageparken van Menen, Lauwe, Gullegem, Wervik en Geluwe. Wormenbakken zijn ook te koop op de recyclageparken na bestelling. Meer inlichtingen via MIROM Menen: 056/52 81 30.
Wingene

Aan te kopen op het recyclagepark.

Gratis hakseling (indien voorradig). 

Zonnebeke

Aan te kopen op het recyclagepark.

Geen hakseling. 

 

Levering compostmateriaal €5

  • Enkel inwoners van MIROM Roeselare kunnen hieronder hun bestelling plaatsen.
    Ben je inwoner van Menen, Wervik of Wevelgem? Plaats dan je bestelling voor thuislevering op het recyclagepark.
  • Voor thuislevering betaal je een leveringskost van € 5.
  • We leveren maximaal 2 weken na ontvangst van de betaling.
  • Zodra we jouw betaling ontvangen hebben, contacteren we je om de leveringsdag af te spreken (op een donderdag of vrijdag).