MIROM Roeselare is als afvalintercommunale een overheidsinstelling. Dit betekent dat de aanwervingsprocedure uit een aantal vaste onderdelen bestaat. De verschillende stappen staan hieronder beschreven.

1. Stel je kandidaat

De contactgegevens en alle voorwaarden vind je bij de vacature.

2. Interview

Alle kandidaten die aan de aanwervingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor een interview bij het selectiekantoor. Tijdens dit interview komen je (werk)ervaring, motivatie en competenties aan bod. Bij een gunstig advies word je uitgenodigd voor een assessment.

3. Assessment

Een assessment wordt afgelegd bij het selectiekantoor en hangt inhoudelijk af van functie tot functie. In dit assessment wordt er gebruik gemaakt van verschillende testen om na te gaan of je over de juiste competenties beschikt voor onze openstaande functie. Bij een gunstig advies word je uitgenodigd voor de mondelinge jury.

4. Mondelinge jury

De mondelinge jury gaat door bij MIROM Roeselare. De mondelinge jury is samengesteld uit zowel interne als externe juryleden. In deze mondelinge jury gaan we dieper in op je motivatie en (job inhoudelijke) kennis. Deze mondelinge jury velt een oordeel over de finale kandidaten en over het aanneembaar aantal jaren relevante ervaring uit de private sector. Op basis van dit advies beslist de Raad van Bestuur van MIROM Roeselare over de uiteindelijke aanwerving.

 

Heb je nog vragen? Contacteer onze personeelsverantwoordelijke Jon Delaere via personeel [at] mirom.be of 051 26 03 16.

Terug naar de vacature