31
mrt
2023

De lente is in 't land en daar zijn ook onze personages van #nietmeervandezetijd terug. Dit voorjaar kan een goeie speurneus en wat sorteerkennis je weer aan een mooie prijs helpen. In de groene en speelse omgeving van het kasteelpark in Zonnebeke kan je op zoek naar 9 personages die verspreid zitten op het domein. Heb je er een gevonden? Dan kan je door de QR-code te scannen met je smartphone een vraag vinden met 3 mogelijke antwoorden. Enkel het juiste antwoord levert een letter op voor een 9-letterwoord dat je op het einde een leuke prijs kan opleveren. Is een vraag wat moeilijk? Weet dan dat elk personage ook een tip bevat die je naar het juiste antwoord kan leiden. Vorig jaar al meegedaan? Geen probleem, want alle vragen zijn nieuw.

Selfie met je favoriet?

Je kan trouwens ook een leuke foto nemen bij een van de personages en die op Facebook of Instagram posten met #nietmeervandezetijd. Voor de leukste bijdrage zit er ook nog een prijsje in.

Noteer dus gerust een bezoekje aan Zonnebeke dit voorjaar, want naast de zoektocht kan je er nog heel wat meer ontdekken, zoals het Memorial Museum Passchendaele 1917 (waar scènes uit Het Verhaal van Vlaanderen werden gefilmd), prachtig natuurschoon én speelpleintjes. Dat kan op je eentje, met vrienden of met de (klein)kinderen. 

  • Zoektocht #nietmeervandezetijd, van 1 april tot 21 mei in het kasteelpark in Zonnebeke. Meer info op nietmeervandezetijd.be