Ontleen herbruikbare bekers als afvalarm en milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers. Onze bekers zijn stevig, tegen vallen bestand, prima afwasbaar en drinken bijna even smakelijk als een echt glas. De herbruikbare bekers van 30 cl. worden aangeboden in stapelbare opbergbakken en kunnen per 150 stuks ontleend worden. Enkel inwoners, verenigingen of onderwijsinstellingen van MIROM Roeselare kunnen de bekers gebruiken. 

Hoeveel kost dit?

OPGELET: De prijzen hieronder wijzigen vanaf 1 februari 2020. Vanaf dan worden er kosten aangerekend voor het reinigen en drogen van de bekers.
Heb je een evenement na 1 februari, dan zijn de nieuwe prijzen van toepassing.

De uitlening van de herbruikbare bekers is voor evenementen tot en met 31 januari 2020 GRATIS*, maar je betaalt een waarborg van 25 euro per 150 stuks.  Gemeentelijke diensten zijn vrijgesteld van deze waarborg.

Na bevestiging van de aanvraag kun je de bekers ophalen bij MIROM Roeselare tijdens de openingsuren. Je brengt de bekers afgewassen, droog en net gestapeld terug. Voor elke ontbrekende of beschadigde beker wordt 1,20 euro van de waarborg afgehouden (prijs excl. btw). MIROM Roeselare beschikt over 7.500 (50 bakken) herbruikbare bekers.

Lees hier het volledige reglement. Let wel, enkel geldig voor evenementen tot en met 31 januari 2020. Evenementen die na die datum plaats vinden, krijgen begin februari een mail met de nieuwe voorwaarden.

Hoeveel bekers heb ik nodig?

Voorzie 2 tot 3 herbruikbare bekers per persoon. 

Probeer zoveel mogelijk te vermijden dat de herbruikbare bekers tijdens het event worden weggegooid. Overweeg zeker om een waarborg te vragen aan de deelnemers van je evenement. Zorg eventueel voor een inruilstand waar mensen hun waarborg terugkrijgen.

Doe hier je aanvraag:

You must have Javascript enabled to use this form.