17
mei
2023


Onderschrift

Mei, dan zitten we traditioneel met enkele verlengde weekends.  Dat heeft hier en daar gevolgen voor de openingsuren van de recyclageparken en de afvalophaling. Hieronder vind je een overzicht voor alle gemeenten van Mirom. Deze informatie vind je ook op de website van jouw gemeente en in de Recycle-app.

Recyclageparken

Donderdag 18 mei is een officiële feestdag, dan zijn alle recyclageparken die dag gesloten. In Hooglede & Gits, Houthulst en Staden maken ze de brug, daar is het park ook op vrijdag 19 mei gesloten. In Zonnebeke is die brug nog wat langer, daar is het park ook op zaterdag 20 mei gesloten.

De kantoren van Mirom (Oostnieuwkerksesteenweg 121 in Roeselare) zijn enkel dicht op donderdag 18 mei, daar kan je vrijdag weer terecht. 

Voor het Pinksterweekend sluit Moorslede uitzonderlijk ook op zaterdag 27 mei. Pinkstermaandag, 29 mei, is overal een officiële feestdag en dus een sluitingsdag.

Afvalophaling

Wat de afvalophaling aan huis betreft, zijn er ook wel enkele rondes die eenmalig opschuiven. Je kan de ophaaldata voor jouw straat altijd vinden op onze website en in de gratis Recycle!-app.