Opbrengst rostjesactie Music for Life bekend

28
dec
2018

Maandagavond klokte Music for Life af met een recordopbrengst van meer dan 17 miljoen euro.  Heel Vlaanderen tastte (vaak meer dan één keer) in de buidel voor een van de duizenden acties voor in totaal bijna 2.000 goede doelen. Als intercommunale met een verbrandingsoven én een warmtenet konden we 'de Warmste Week' niet negeren en dus zetten ook wij een bescheiden inzamelactie op. 

Recycleer de rostjes en steun Music for Life

07
dec
2018

Voor de eerste keer schaart ook MIROM Roeselare zich achter De Warmste Week, het initiatief waarbij heel Vlaanderen massaal goeie doelen steunt.  Met de verbrandingsoven en ons warmtenet dat grote delen van Roeselare van schone energie voorziet, maken we het sowieso al gezellig warm. Maar nu gaan we dus nog een stapje verder. 

1.200 transporten minder dankzij nieuwe perscontainers

09
nov
2018

De komende weken en maanden worden op de recyclageparken van MIROM Roeselare 23 nieuwe perscontainers geplaatst: 11 voor brandbaar afval en voor het eerst ook 12 perscontainers voor papier en karton.
Dit type container perst het oud papier en karton meteen samen, waardoor de capaciteit van de container een stuk groter wordt: tot vier keer de inhoud van een klassieke container!