21
aug
2019

Het is bijna zover: komend weekend is er West-Vlaanderens Mooiste en dan komen duizenden mensen fietsen en/of wandelen in en rond Roeselare. Op zondag 25 augustus is er bovendien de Ronde van het Warmtenet. Wie deelneemt aan de recreatieve fietstochten (15 - 25 - 50 km) en de wandeltochten (6 - 12 - 18 - 24 km) kan dan onderweg het warmtenet van Roeselare ontdekken. De verschillende trajecten leiden je langs heel wat aangesloten gebouwen die ook zijn aangeduid, in de Expohallen en onderweg kom je te weten hoe het warmtenet werkt, waar het allemaal loopt en wat de grote voordelen zijn. Fietsers die stoppen aan de CREO-halte, kunnen zich bovendien uitleven met ons afvalkanon.

En er is meer, want je kan ook onze speurtocht volgen en nadien een leuke prijs winnen. Bij inschrijving in de Expohallen in Roeselare (of bij de alternatieve start in Beitem) krijg je een deelnemingsformulier mee. Op de verschillende stopplaatsen kan je zoeken naar de afgedrukte instagramberichten met 'Mister MIROM' en zo het juiste antwoord vinden op de verschillende vragen.

Aan onze stand in de Expohallen kan je dan je deelnemingsformulier afgeven en een draai geven aan ons prijzenrad. Er is voor iedereen een prijsje voorzien, zolang de voorraad strekt.

Kom zeker eens langs en geniet van de Ronde van het Warmtenet. Er is mooi weer voorspeld, dus het wordt ook zonder onze restwarmte aangenaam warm.

Praktisch:

  • Zondag 25 augustus, van 9 tot 17 uur
  • Start/einde: Expohallen Roeselare
  • Deelnemingsformulier: krijg je mee bij inschrijving voor de fiets- of wandeltocht
  • Info en uitleg: bij Jelle & Frederic aan MIROM-stand