Werken aan Westlaan voor herstelling warmtenet

19
jul
2021

Er staan voor de komende maanden en jaren heel wat werken aan het warmtenet op de agenda. Nieuwe aansluitingen, maar soms ook nodige herstellingen aan de bestaande infrastructuur. Ter hoogte van de inrit van de parking van het voormalige H. Hartziekenhuis kruist het warmtenet de Westlaan, om zo onder meer VIncenthove en De Spil van schone warmte te voorzien.

Wat met een warmtenet tijdens... een hittegolf

13
aug
2020

Het warmtenet van MIROM Roeselare zorgt ervoor dat met de restwarmte van de afvalverbrandingsinstallatie gebruikt wordt om scholen, woningen, bedrijven en andere gebouwen in Roeselare van verwarming te voorzien. Zo genieten doorheen het jaar honderden, zo niet duizenden mensen van ‘schone’ energie. Appartementsbewoners, leerlingen en leerkrachten, bezoekers van De Spil of Sportoase…

Drie nieuwe aansluitingen voor warmtenet

23
jul
2020

De voorbije maanden werd de warmtenetaansluiting van de dakserres van Agrotopia langs de Rijksweg in Roeselare gerealiseerd en opgeleverd. Het is nu wachten tot de dakserres gebouwd zijn.

Maar we zitten niet stil en inmiddels zijn er nog eens drie bevestigde nieuwe warmtenet-aansluitingen. Drie projecten waar de restwarmte van de verbrandingsoven voor verwarming en warm sanitair water zal zorgen.

Volg Mister MIROM, ontdek het warmtenet en win

21
aug
2019

Het is bijna zover: komend weekend is er West-Vlaanderens Mooiste en dan komen duizenden mensen fietsen en/of wandelen in en rond Roeselare. Op zondag 25 augustus is er bovendien de Ronde van het Warmtenet. Wie deelneemt aan de recreatieve fietstochten (15 - 25 - 50 km) en de wandeltochten (6 - 12 - 18 - 24 km) kan dan onderweg het warmtenet van Roeselare ontdekken.

Pagina's