21
jun
2023

De zomer, da’s genieten. Als het even kan in je eigen tuin. Bezig zijn in je moestuin, je bloemen en planten zien en doen groeien, of gewoon een boekje lezen of een barbecue met familie of vrienden. Maar die tuin zorgt ook voor wat werk. Snoeien, maaien, planten of verpotten, afhankelijk van hoe je het aanpakt, komt er wel wat bij kijken. En nadien zit je nog met je tuinafval. Dat moet vaak nog ergens in een vuil hoekje gepropt worden en dan moet je nog eens naar het recyclagepark… Tenzij je natuurlijk tuinafvalklant bent bij Mirom. Want dan deponeer je je tuinafval gewoon in een stevige afgesloten container en wordt alles op gezette tijden aan huis opgehaald. Geen gedoe om je auto of aanhangwagen vol te proppen en  je vrije namiddag niet opofferen.

Een tuinafvalbak, dat is kiezen voor je gemak.

Chillen met Mirom

Met een tuinafvalbak win je dus tijd. Tijd voor jezelf, waarin je bv. kan… genieten van je tuin. Daarom maak je nu als nieuwe klant kans op een exclusieve en comfortabele Mirom-strandstoel. Al wie tussen 1 juni en 31 juli inschrijft, maakt kans op zo’n strandstoel. Bovendien krijgt elke nieuwe klant sowieso gratis ook een paar tuinhandschoenen van Vlaco. (Zolang de voorraad strekt) Het tuinafval dat door onze diensten wordt opgehaald, wordt nadien immers verwerkt tot gecertificeerde compost en komt dus weer in de kringloop terecht.

Fotowedstrijd

Ben je al klant (of is een tuinafvalbak niks voor jou), maar wil je tòch kans maken op zo’n strandstoel? Dan kan je meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak een leuke foto van jouw favoriete plekje in de tuin, met een stoel of ander zitmeubel in beeld. Een barkruk, een hangmat, je driezit, een kinderstoel,… maakt niet uit. Stuur je foto vervolgens vòòr 12 juli in via mirom.be/mijngemak. Vanaf 12 juli komen alle foto’s in een album op de Facebookpagina van Mirom en kan er gestemd worden. De 3 foto’s met de meeste stemmen winnen, daarna pikt een jury er ook nog eens de 2 mooiste en/of meest originele foto’s uit.