MIROM beschikt over 2 evenementencontainers met daarin:

  • 10 zwarte rolcontainers (restafval)
  • 10 blauwe rolcontainers (PMD)
  • 4 gele rolcontainers (papier & karton)
  • 2 glasbollen

De 24 rolcontainers kan je per 2 verspreiden over het terrein (rug aan rug) en vastmaken met de meegeleverde kettingen en sloten.
De prijs voor 1 evenementencontainer is 90,75 euro. In deze prijs zit inbegrepen: de levering, ophaling van de evenementencontainer en de verwerking van 12 rolcontainers met restafval. Vanaf de 13e rolcontainer (240l) gevuld met restafval betaal je 8,47 euro. De overige fracties, PMD, glas en papier & karton zijn gratis. Hoe meer er gesorteerd wordt, hoe minder je dus moet bijbetalen.

De inhoud van de containers wordt bij lediging gecontroleerd. Indien de gesorteerde fracties (PMD, glas, papier&karton) onzuiver zijn, worden deze als restafval beschouwd. Let op: plastic drinkbekers = restafval!

  • Bij levering en ophaling dient er telkens een verantwoordelijke aanwezig te zijn en bereikbaar op mobiele telefoon! De chauffeur belt een half uurtje voor levering en ophaling de contactpersoon op.
  • Op de voorziene dag van ophaling moet de evenementencontainer ophaalklaar en bereikbaar zijn voor de vrachtwagen. Alle afvalcontainers en al het bijhorend materiaal moeten correct  en op tijd klaar staan  op de verzamelcontainer, zodat de chauffeur niet hoeft te wachten.  (zie handleiding bij levering)
  • Heb je teveel afval? Gooi dit dan in geen geval tussen de rolcontainers, dit kan wegwaaien tijdens het vervoer. Extra afval kan met een bestelwagen/aanhangwagen naar de verbrandingsoven van MIROM gebracht worden.
  • Wanneer de organisator deze afspraken niet nakomt, wordt er telkens 72,60 euro aangerekend.

De prijzen zijn incl. BTW.

.

Voor evenementen in MenenWevelgem en Wervik neem je voor ontleningen vanaf 1 januari 2020 contact op met Mirom Menen, telefonisch op 056/52 81 30 of via mail naar info [at] mirom-menen.be.

Doe hier je aanvraag:

You must have Javascript enabled to use this form.