04
nov
2019

Wil je graag weten wanneer ze ook alweer papier & karton komen ophalen? Of als het nu deze week PMD is of niet? Moet je nog een en ander naar het recyclagepark brengen, maar twijfel je of het park wel open is op die brugdag? Of ben je op zoek naar de glasbol het dichtst in je buurt?

Al die informatie vind je in de gratis Recycle!-app van Fost Plus en die app zit nu in een nieuw jasje.  Je kan - indien je dat wenst - ophaalherinneringen ontvangen op zelfgekozen momenten en vindt in een overzichtelijke kalender alle ophaalmomenten en de openingstijden van de recyclageparken in jouw buurt. De app geeft je voorts ook een overzicht van glasbollen en inzamelpunten voor elektronica, batterijen en kringwinkels.

Tenslotte is er ook een sorteergids, die je een antwoord biedt als je twijfelt waar of in welke afvalzak een bepaalde afvalsoort thuishoort.

Update

De app is nu beschikbaar voor iOS en Android, voor bestaande gebruikers is er een update. Omdat er heel wat data moet aangepast en overgezet worden, is het niet ondenkbaar dat er hier en daar nog foute informatie wordt weergegeven. Meld dit gerust via de help-module van de app en dan wordt dit zo snel mogelijk aangepast.

Geen smartphone of niet vertrouwd met de app? De ophaaldata en openingsuren & sluitingsdagen van de recyclageparken vind je ook terug op de website van MIROM... of op je papieren ophaalkalender.